1.395,00 kr.

IPP 3 HAVKAJAK PRØVE

Målet med denne prøve er at teste deltagernes evne til at planlægge og gennemføre ture langs eksponerede kyststrækninger med skibstrafik, bølger på op til 1 meter, mindre brænding og vind op til 8 m/s. Deltagerne testes i en række roteknikker, risikovurdering, navigation, kort/søkort, teknik i bølger, redninger og bugsering i forholdene. For at deltage på en IPP 3 prøve anbefaler vi, at du har min. 1 sæsons erfaring som IPP 2’er og har deltaget i det prøveforberedende kursus eller tilsvarende træning.

Praktisk info

BESKRIVELSE

IPP 3 prøver kræver forhold med 5-8 m/s vind og bølger, hvorfor du skal være klar på, at prøvestedet kan blive flyttet. Præcis lokalitet koordineres med deltagerne dagen inden prøvestart. Du skal selv medbringe alt udstyr. Kontakt os, hvis du ikke har alt udstyr og gerne vil deltage.

Prøven er praktisk med enkelte indslag af mere teoretiske spørgsmål knyttet til planlægning af havkajakture. Som regel afvikles prøven som en tur med stop undervejs, hvor der gives opgaver til prøvedeltagerne.

Består du prøven og ønsker du et certifikat/registrering, skal du påregne 200 kr til registrering og certifikat fra DKF. Dette modtager du information om efter prøven. Ønsker du certifikatet, skal det bestilles i samme kalenderår, som prøven er gennemført.

OM PRØVEN

Prøven er praktisk med enkelte indslag af mere teoretiske spørgsmål knyttet til planlægning af havkajakture. Som regel afvikles prøven som en tur med stop undervejs, hvor der gives opgaver til prøvedeltagerne.

Består du prøven og ønsker du et certifikat/registrering, skal du påregne 200 kr. til registrering og certifikat fra DKF. Dette modtager du information om efter prøven. Ønsker du certifikatet, skal det bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

Udstyr
På dette niveau skal du som udgangspunkt selv medbringe alt udstyr. Kontakt os, hvis du ikke har alt udstyr og gerne vil deltage.

Mødested
På Sjælland afholdes prøverne typisk enten ved Hundested, på Esrum Sø eller i Greve.

IPP 3 prøver kræver forhold med 5-8 m/s vind og bølger, hvorfor du skal være klar på, at prøvestedet meldes ud med kort varsel. Præcis lokalitet koordineres med deltagerne dagen inden prøvestart.

Standdarden
Læs mere om IPP3-standarden her.

Book her

IPP 3 HAVKAJAK PRØVE

Kontakt os, hvis du ønsker andre datoer
Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping