AKTIV FERIE OG FÆLLESSKAB
FOR BEGYNDERE OG ØVEDE SKILØBERE

Voksne fra 7.900,00 kr.

Langrend for voksne, Gålå uge 8

Inkl. fuld pension og aktivitetsprogram

Kom med til et af Norges største og mest velkørte langrendsløjpenet. Både begyndere og mere erfarne langrendsløbere er velkomne på denne tur, hvor vi både tilbyder begynderundervisning, tekniktræning for mere erfarne skiløbere, samt guidede ture af forskellig længde ud i det fine løjpeområde.

Læs mere om turen

Turen går til Gålå, der ligger smukt med udsigt til nationalparkerne Jotunheimen og Rondane. Området udmærker sig ved et virkelig stort, let tilgængeligt og meget velkørt løjpenet, der er forbundet med løjperne ved Skeikampen og Fefor, så her er der ingen risiko for at løbe tør for nye løjpeudfordringer. Løjperne begynder lige ved hotellet, og som en ekstra bonus ligger Gålå Skistadion kun 5 minutter fra hotellet. Her er der en 5 km. lysløjpe, der både præpareres til klassisk langrend og til skøjt. Så hvis der fortsat er energi i benene efter dagens ture, kan man lige slutte af med en sprint rundt på stadion.

Aktiviteter
De første dage tilbyder guiden både begynderundervisning for nye langrendsløbere og genopfriskning af teknikken for de mere rutinerede. Senere på ugen tilbydes der guidede ture af forskellig længde ud i det smukke løjpeområde. Vi tilbyder også ofte tekniktips undervejs på de guidede ture, så vi får øvet de teknikker, som  terrænet inviterer til.

Gruppen sidder sammen og spiser, og hver aften samles gruppen over en kop kaffe eller te mens guiden fortæller om næste dags planlagte aktivitet. Hvis tilbuddet ikke passer til humøret eller dagsformen, er man velkommen til at løbe ture på egen hånd eller sammen med nogle af de andre deltagere. Vi tilrettelægger vores ture, så fællesskabet er en mulighed man kan vælge til i det omfang, man har lyst til. Det er hyggeligt, hvis I vil med på turene, og det er helt i orden, hvis I hellere vil løbe en tur på egen hånd eller tage en slapperdag med benene oppe og en god bog i hånden.

Forplejning og indkvartering
Vi bor på Gålå Hotell, der ligger fint placeret på Gålå med en fantastisk udsigt over området. Værelserne er pæne, hyggelige og lyse – alle med eget bad. Ud over den lyse og venlige spisesal er der en stor opholdsafdeling nedenunder samt en lille tv-krog ved receptionen. I kælderen er der hhv. dame- og herresauna.

Alle måltider, ekskl. drikkevarer, er inkluderet i prisen. I forbindelse med morgenmaden smører I selv jeres frokostmadpakker og fylder termoflaskerne med varme drikke, og om aftenen serveres der en 2-3 retters middag eller buffet efterfulgt af aftenkaffe og -te.*

Alt i alt
Med instruktører til rådighed og mad, der bliver serveret, er det eneste I skal fokusere på at slappe af, opleve, lære og hygge jer med de andre deltagere.

Hvis I har spørgsmål til turen, er I meget velkomne til at ringe på tlf. 2033 0033.

* Særlige kostbehov kan medføre pristillæg. Kontakt os inden bestilling, hvis I har behov for, at køkkenet tager særlige hensyn.

Området
Gålå ligger på et plateau, hvorfor der er mange relativt flade løjper – så flade som de nu kan være på fjeldet 🙂 Det sikrer gode forhold både for dem, der er nye på ski, og for dem, der gerne vil løbe længere ture. Mange løjper ligger, så man løber med meget smukke udsigter over de omkringliggende fjelde, mens der også er hyggelige skovløjper at putte sig i på blæsende dage. Desuden er der gode udflugtsmål inden for en fornuftig rækkevidde. Fx kan man på dagsture á 20-25 kilometers længde nå både frem og tilbage til Fagerhøi og Fefor fjeldstuer. Det giver mulighed for hyggelige og behagelige pauser, hvor man kan smide jakken og sidde i en god stol, mens man nyder en vaffel og en kop varm kakao, inden turen igen går hjemad.

Program
Ankomst
: lørdag den 17/2 2024 fra kl. 15.00

Afrejse: Lørdag den 24/2 2024 kl. 10.00

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 7.900 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr.

Tilkøbsmuligheder:
* Skileje: + 675 kr. inkl. støvler/stave.
* Enkeltværelse: + 1500 kr.
* Garanti for værelse mod vest: + 600/1.200 kr.(enkeltværelse/dobbeltværelse).

Hvad er inkluderet i prisen
*7 overnatninger i valgt værelsestype
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke og fyldning af lille termoflaske, middag samt aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage

Dette er ikke med i prisen
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Hvordan kommer jeg til Gålå
Med fly og tog:
Den hurtige og bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnsterminalen til Vinstra. Togturen til Vinstra tager ca. 2,5 time, og derfra er der en 15-20 minutters taxatur til Gålå. Vi hjælper gerne med at koordinere fælles taxatransport, hvis flere deltagere vælger denne transportform.

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gålå. Fra Oslo er der knap 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak samt til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle (der er naturligvis altid Øresundsbroen, men det kan være en omvej for nogle).

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Gålå. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for voksne, Gålå uge 8

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping