Hyggeligt hotel i dejligt område
For letøvede og øvede langrendsløbere

Voksne fra 10.200,00 kr.

Langrend for voksne, Gomobu uge 8 2025

Inkl. alle måltider og aktivitetsprogram

Denne tur byder på smukke udsigter i et let tilgængeligt løjpenet, ophold på et hyggeligt og velholdt familiedrevet hotel og godt selskab af andre let-øvede og øvede langrendsløbere. Derudover er der tilbud om genopfriskning langrendsteknikken og guidede ture af forskellig længde i løjperne.  Turen er målrettet dig, der har styr på den grundlæggende langrendsteknik, og som gerne vil løbe dagsture på 12-25 km.

Læs mere om turen

Aktiviteter
Denne tur er for jer, der har løbet langrend før. I løbet af ugen byder vi på guidede ture af varierende længde ud i terrænet og forskellige tekniksessioner, så I kan få genopfrisket og videreudviklet jeres tekniske færdigheder. Man behøver bestemt ikke være ekspert for at være med, men hvis du aldrig har løbet på langrendsski før, skal du vælge en af vores andre ture, hvor der er tilbud om begynderundervisning.

Fokus er på langrendsløb i preparerede løjper, hvor vi begynder og slutter dagens tur ved hotellet. Hvis der er stemning for det, kan det være vi en dag tager en lang tur til en anden fjeldstue og en taxatur hjem til Gomobu.  Afhængig af gruppens størrelse er der 1-2 guider med på turen.

Gruppen sidder sammen og spiser og ifm. middagen er der hver aften en kort samling, hvor guiden præsenterer næste dags aktivitetstilbud over en kop kaffe eller te. Aktiviteterne tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker samt vind og vejr. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger til, hvor meget man deltager i  – det er jo ferie.

Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der er indlagt en programfri dag midt i ugen, hvor man enten kan løbe ture på egen hånd, tage en dag på alpinbakken i nærheden eller måske bare slappe af med en god bog.

Hotellet og maden
Gomobu er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger smukt i Valdres. Hotellet er charmerende og velholdt og maden er velsmagende. Værelserne er pæne og indbydende, og alle har eget bad og toilet.  Af fællesarealer byder hotellet på en fin opholdsstue, en hyggelig reception samt en rummelig kælderstue. Derudover er der en fin saunaafdeling.

Området
Løjperne begynder lige ved hotellet, og løjpenettet er varieret og byder både på skovløjper og løjper på et fjeldplateau med udsigt mod de høje toppe i Jotunheimen Nationalpark mod nord og sydover mod Golsfjeldet. Placeringen oppe på plateauet gør, at man i bytte for relativt få højdemeter kan få smukke panoramaudsigter.

Gomobu ligger et par kilometer fra Vaset, som er et hyggeligt hytteområde med enkelte butikker og en lille alpinbakke tæt ved Fagernes.

Ankomst:
Fra kl. 15.00 den 15/2 2025

Afrejse:
Kl. 10.00 den 22/2 2025

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse: 10.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr.

 

Dette er inkluderet i prisen:
*7 overnatninger i valgt værelsestype
*Fuld pension: Morgenmad, selvsmurt madpakke og fyldt termokande samt middag med aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram med instruktion og guidede ture i 5 dage.

Dette er ikke med i prisen:
*Transport til og fra Gomobu
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejse- og afbestillingsforsikring
*Evt. skileje

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 11 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Gomobu. Fra Oslo er der ca. 200 km. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med fly og bus:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage bussen Valdresekspressen til Fagernes og taxa videre det sidste stykke til Gomobu. Vi anbefaler, at man booker fly, der gerne giver minimum 2 timers luft  mellem fly og bus, så der er plads til lidt forsinkelse og bagagehåndtering. Taxaturen mellem Fagernes og Gomobu tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at arrangere fælles taxa, hvis flere deltagere vælger denne rejseform.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord på færgen og derfra selv køre det sidste stykke til Gomobu. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for voksne, Gomobu uge 8 2025

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping