Dejlig mad på lille hotel
For begyndere og øvede

Voksne fra 9.300,00 kr.

Langrend for voksne, Brekkeseter uge 9 2025

Inkl. alle måltider og aktivitetsprogram

Ualmindelig god mad, charmerende lille hotel og instruktion for både begyndere og øvede. Læg dertil løjper lige uden for døren og guidede ture i godt selskab med andre glade langrendsløbere. Det er  vores opskrift på den hyggeligste langrendsferie midt i det hvide højfjeld lige ved Rondane Nationalpark.

Læs mere om turen

Aktiviteter
Kom godt i gang med langrend eller bliv endnu bedre end du allerede er. Både begyndere og erfarne langrendsløbere er velkomne på denne tur. I begyndelsen af ugen tilbyder vi langrendsinstruktion for begyndere samt teknikgenopfriskning for mere erfarne langrendsløbere. Senere på ugen arrangeres der guidede dagsture af forskellig længde ud i det fantastiske fjeldområde, som omgiver Brekkeseter. Fokus er på langrendsløb i preparerede løjper, men skulle der være stemning for det, er det også muligt at lave en dagstur uden for løjperne eller måske tage en tur på snesko. Hver aften sidder gruppen sammen og spiser og efter maden præsenterer guiden næste dags aktivitetstilbud over en kop kaffe eller te. Aktiviteterne tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker samt vind og vejr. Alle aktiviteter er tilbud, og der er ingen forventninger til, hvor meget man deltager i  – det er jo ferie. Aktivitetsprogrammet løber over 5 dage, så der er indlagt en programfri dag midt i ugen, hvor man enten kan løbe ture på egen hånd eller måske bare slappe af med en god bog i en af de hyggelige pejsestuer.

Hotellet og maden
Brekkeseter er vores dyreste destination og vores bedste bud på en langrendsferie for feinschmeckere i Høvringen. Hotellet er ganske lille og ualmindeligt hyggeligt og serverer måltider, der vidner om stor kærlighed til den gode smagsoplevelse baseret på så mange lokale råvarer som muligt.* Måltiderne, og det gode selskab, nydes i den hyggelige spisestue med åben pejs, mens kaffen kan indtages i den stemningsfulde pejsestue. Rundt om hotellet ligger en række ældre nænsomt restaurerede sæterhytter, så det opleves lidt som at bo midt i et idyllisk frilandsmuseum.

Det er muligt at vælge mellem flere forskellige værelsestyper, og priser varierer herefter:

* Hotelværelser inde på selve hotellet. Alle hotelværelserne vender mod syd og har store vinduer, så de er dejligt lyse. De fleste værelser er indrettet med en dobbeltseng, mens enkelte værelser er møbleret med to enkeltsenge. Alle værelserne har eget bad/toilet. Værelserne er enkelt indrettet og uden fx tv. De er rene og pæne, men ikke luksuriøse, og det samme gør sig gældende for værelsesgangen. Man skal med andre ord vælge at bo på Brekkeseter på grund af maden, de hyggelige og stemningsfulde opholdsarealer og smukke omgivelser.

* Værelser i en stor hytte ca. 25 meter fra hotellet. I hytten er der fælles bad og toilet på gangen og værelser af mere enkel standard med enkeltsenge/køjesenge. Der er desuden et fælles opholdsrum i hytten. Hvis du ønsker enkeltværelse, er der mulighed for det i hytten.

I hotellets underetage er der et stort tv- og aktivitetsrum med bordtennis og billard. Derudover er der en fin saunaafdeling af nyere dato. Uanset hvilken værelsestype, der vælges, er der adgang til alle hotellets faciliter.

Området
Brekkeseter ligger øverst i Høvringen lige på grænsen til Rondane, der er Norges ældste nationalpark. Løjperne begynder lige uden for hotellet og løjpenettet er stort og varieret og byder på et væld af højfjeldsløjper. Over trægrænsen er der bjergtagende udsigter både mod de nære toppe i Rondane og de lidt fjernere toppe i Jotunheimen. Området byder på flere serveringssteder i fjeldet, så man efter en god tur med kolde kinder kan komme ind i varmen og nyde en kop kakao og en vaffel. Hvis vejret viser sig fra sin barske side, kan man putte sig lidt for vinden på løjperne i det hyggelige skovområde, der ligger ca. 1 km. fra Brekkeseter.

Ankomst:
Fra kl. 15.00 den 22/2 2025

Afrejse:
Kl. 10.00 den 1/3 2025

Priser:
Pr. person i delt dobbeltværelse i hytte ved hotellet (fælles bad/toilet): 9.300 kr.
Pr. person i delt dobbeltværelse med eget bad/toilet inde på hotellet: 10.300 kr.
Tillæg for enkeltværelse (kun muligt i hytten): 1.500 kr.

Tilkøbsmuligheder:
*Skileje: + 675 kr. inkl. støvler/stave

Dette er inkluderet i prisen:
*7 overnatninger i valgt værelsestype
*Fuld pension: Morgenmad, selvsmurt madpakke og fyldt termokande samt middag med aftenkaffe. Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram med instruktion og guidede ture i 5 dage.

Dette er ikke med i prisen:
*Transport til og fra Høvringen
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Med egen bil hele vejen:
Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og til vejafgifter i Norge. Turen med egen bil er den billigste og mest fleksible måde at komme afsted på. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat.

Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget direkte fra lufthavnen til Otta og derfra en taxa videre op på fjeldet. Togbilletter købes på www.vy.no, og de frigives 3 måneder frem I tid. Det plejer at være nemmest at vælge fly, der korresponderer med toget kl. 14.29 fra Oslo Lufthavn mod Otta og på hjemvejen med toget, der afgår kl. 11.30 fra Otta med ankomst til Oslo Lufthavn kl. 14.30. Vi anbefaler, at man booker fly, der gerne giver minimum 2 timers tid mellem fly og tog, så der er plads til lidt forsinkelse og bagagehåndtering. Taxaturen mellem Otta og Høvringen tager ca. 25 minutter, og vi hjælper gerne med at arrangere fælles taxa, hvis flere deltagere vælger denne rejseform.

Med bil og færge:
En nem og bekvem måde at starte ferien på er ved at sejle til Norge med bilen ombord på færgen og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for voksne, Brekkeseter uge 9 2025

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping