Familieferie med legekammerater
Smukke fjelde og gode løjper

Voksne fra 8.450,00 kr.

Langrend for familier, Høvringen Høgfjellshotell uge 8 2025

Inkl. fuld pension og aktivitetsprogram

På denne tur er der legekammerater til børnene, skiskole for begyndere og øvede langrendsløbere, guidede ture og sjove aktiviteter i sneen. Maden bliver serveret og opvasken klaret, så I har tid til bare at opleve, lære og slappe af. Familier med børn i alle aldre er velkomne, men de fleste børneaktiviteter er målrettet børn fra skolealderen og op.

Læs mere om turen

Aktiviteter
Lær at løbe på langrendsski – eller blive endnu bedre, end I allerede er. I de smukkeste omgivelser og i hyggeligt selskab af andre danske familier med børn, og måske bedsteforældre, kan I deltage i præcis så mange af de organiserede aktiviteter som I har lyst til – og lade være, hvis I en dag hellere vil på tur sammen som familie.  De første dage er der tilbud om skiskole for både børn og voksne, begyndere og øvede langrendsløbere, og senere på ugen arrangeres der guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad ud i det smukke løjpeområde. Hvis der er interesse for det, arrangerer vi også gerne snehulegravning, topture eller langrend for dem, der gerne vil løbe hurtigt. Nogle aktiviteter er for hele familien, mens andre kun er for voksne – eller børn. Eksempelvis plejer vores ‘forbudt-for-voksne’ tur, hvor en instruktør løber med børnene ud til en vaffelhytte, at være et stort hit. Der er koblet flere instruktører/guider på turen, hvoraf nogle er danske og andre er norske. Fælles for dem er, at de gør deres yderste for at sikre, at I får en dejlig uge fyldt med gode oplevelser i sneen.

Hotellet og maden
Vi bor på Høvringen Høgfjellshotell, der ligger centralt i Høvringen med langrendsløjper lige uden for døren. Det er et hyggeligt hotel med en varm og hjemlig stemning og flere forskellige afdelinger, der hver især bærer præg af den tid, hvor de er bygget. Når man bevæger sig rundt på hotellet, er det som en tur gennem forskellige tidslommer, der hver især inviterer til hygge og afslapning. Det kan være med en god bog foran en af pejsene eller en rar samtale i de bløde stole over eftermiddagssuppen. De mange forskellige opholdsafdelinger og pejsestuer gør, at der er god plads til både børn og voksne. Hotellet har desuden et aktivitetsrum med bordtennis og billardbord, hvor børn og barnlige sjæle kan folde sig ud, sauna og en hyggelig udeplads med bænke og lammeskind, hvor man kan nyde udsigten og hvile de trætte ben efter dagens udfoldelser i sneen.

Området
Løjpenettet ved Høvringen er blandt de smukkeste i Norge. Området byder på over 100 km. præparede løjper, og de fleste ligger over trægrænsen midt i alt det smukke hvide. Hvis vejret viser sig fra den barske side, er der mulighed for at putte sig i skoven på nogle hyggelige skovløjper. Området byder på flere serveringssteder ude i terrænet. Det er ideelt for især børnene, da det øger deres rækkevidde, at der undervejs på turen er mulighed for at komme ind og få varmen og tanke energidepoterne op med en vaffel og varm kakao, så der også er godt med overskud til hjemturen.

Program for turen

Ankomst: Fra kl. 15.00 lørdag den 15/2 2025
Afrejse: Senest kl. 10.00 lørdag den 22/2 2025

Priser:
Voksne (fra 17 år):  fra 8.450 kr.
Børn (10-16 år): 5.195 kr.
Børn (3-9 år): 3.995 kr.
Børn (0-2 år): Gratis (der er mulighed for leje af pulk til de helt små).

Tilkøbsmuligheder:
* Skileje: + 675 kr. inkl. støvler/stave (475 kr. for personer med højde under 130 cm). Leje af pulk 650 kr.
* Værelse med eget bad/toilet: 500 kr. pr. voksen
* Enkeltværelse: 1.500 kr. pr. voksen
* Opgraderet familieløsning med dobbeltseng og alten, alternativt stort familieværelse med 4-5 sengepladser inkl. dobbeltseng: 1600 kr. (kræver forudgående telefonisk aftale).

Hvad er inkluderet
*7 overnatninger i delt dobbeltværelse m. bad/toilet på gangen. Enkeltværelser og værelser m. eget bad/toilet kan tilkøbes ifm. booking.
*Fuld pension: Morgenmad, frokostmadpakke, let eftermiddagsmad og 2 retters middag (hovedret og dessert). Første måltid er aftensmad på ankomstdagen, sidste måltid er morgenmad inkl. madpakkesmøring på afrejsedagen.
*Aktivitetsprogram i fem dage med min. 2 guider/instruktører

Hvad er ikke inkluderet i prisen
*Transport mellem Danmark og destinationen.
*Drikkevarer ifm. måltider og ellers
*Rejseforsikringer og afbestillingsforsikringer.

Hvordan kommer jeg til Høvringen
Med fly og tog:
Den bekvemme løsning er at flyve til Oslo/Gardermoen og tage toget kl. 14.29 direkte fra lufthavnsterminalen til Otta St. – togturen tager ca. 3 timer. Herfra skal man med taxa op på fjeldet – denne tur tager ca. 25 minutter. Hvis flere deltagere vælger denne rejseform, hjælper vi gerne med at koordinere fælles taxatransport. På hjemturen går toget 11.29 fra Otta St. Bestil togbillet hjemmefra i god tid på www.vy.no – billetterne frigives 3 måneder frem i tid.

Med egen bil hele vejen:
Turen med egen bil er den mest fleksible måde at komme afsted på. Det tager ca. 10 timer inkl. et par pauser at køre fra København til Høvringen. Fra Oslo er der ca. 300 km. Særligt det sidste stykke efter Lillehammer op i gennem Gudbrandsdalen er en oplevelse i sig selv med stejle fjeldsider, der tårner sig op på begge sider af vejen. Ud over udgifter til benzin/diesel, skal der påregnes udgifter til at krydse Øresund eller Skagerrak og ca. 200 kr. i vejafgifter i Norge. Husk at medbringe snekæder, da det sidste stykke er stejlt og til tider glat. Hvis du vil med færgen Helsingør-Helsingborg er det en god ide at bestille plads i god tid, da vinterferieugerne ofte er meget travle.

Med bil og færge:
En nem, bekvem og sjov måde at starte ferien på, er ved at sejle til Norge med bilen ombord og derfra selv køre det sidste stykke til Høvringen. Fra Sjælland kan man sejle København-Oslo, og fra Jylland kan man sejle Frederikshavn-Oslo, Hirtshals-Langesund og Hirtshals-Larvik. Husk at bestille plads i god tid.

Book din rejse her

Langrend for familier, Høvringen Høgfjellshotell uge 8 2025

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping