Beskrivelse

Kursusbeskrivelse

Sjælland 2022:
20-21. august (IPP 3 kursus)
3-4. september (Instruktør 2 kursus)
18. september (IPP 3 prøve)
9. oktober (Instruktør 2 prøve)

Dette Instruktøruddannelsesforløb er for dig, der gerne vil gerne vil videreudvikle dig som kanoinstruktør og udøver (Du har allerede DKF Instruktør 1 eller kanosamrådets instruktør 2 niveau). Foløbet bygger videre på elementerne fra Instruktør 1 og IPP 2 niveauet. Kursets mål er at give deltagerne værktøjer og viden til arbejdet med undervisning på IPP 2 niveauet, samt værktøjer til turledelse på ture af flere dages varighed under hensyntagen til natur, miljø og regler for færdsel. Der arbejdes med forskellige undervisningsmetoder, opbygning af IPP 2 forløb og med at udvikle aspiranternes forevisningsteknik, så de kan fungere som tekniske rollemodeller i forbindelse med oplæringen af nye kanopadlere. I forhold til turledelse lægges fokus på sikkerhed og gruppehåndtering ved kystnære ture og aktiviteter. Der arbejdes med håndtering af forskellige redningssistuationer og hændelser, der kan opstå ifm. kanopadling på dette niveau.

På forløbet arbejdes der med en dybere teknikforståelse og en række redskaber til undervisning i kano. Vi fylder din værkstøjskasse med praktiske øvelser og lege, samt reflektioner over hvad disse kan bidrage med i relation til udvikling af kanofærdigheder.

Ved gennemført/bestået kursus har du mulighed for at tilkøbe IPP 3 og Instruktør 2 kano certifikat/registrering hos DKF.

Ring gerne hvis du har spørgsmål. Tlf. 2033 0033

 

Udstyr
Som instruktør er det vigtigt, at du har styr på dit udstyr og ved hvordan det skal bruges. Derfor skal du som udgangspunkt selv medbringe alt udstyr:

> Kano og padel
> Beklædning efter årstiden (våddragt, rojakke, sko eller lign)
> Vest m fløjte
> Ekstra tøj, hue/hætte i vandtæt indpakning
> Bugserline
> Mobiltelefon der er tilgængelig på vandet og vandtæt
> Førstehjælpsudstyr
> Reserve padel
> Madpakke og drikkevarer

OBS. Hvis det er nødvendigt, har du mulighed for at låne kano, padel m.m. kontakt os for dette.

Mødested: Sne & Vand, Afd. ESRUM SØ
Skipperalle 6
3480 Fredensborg

Har du brug for overnatning ifm. kurset, så tag enten kontakt til:
Fredensborg Vandrerhjem eller Fredensborg Store kro

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping