5.000,00 kr.

IPP 1+2 KAJAK (SURFSKI): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

Få styr på surfskien lige når det passer ind i din kalender. Du bliver undervist i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder på fladt vand. Formen med privatundervisning gør, at der er fuldt fokus på dine forudsætninger, ønsker og behov.

Praktisk info

OM KURSET

Du vil på kurset opleve en stejl læringskurve, og du vil blive præsenteret for de teknikker og færdigheder, der er nødvendige, for at kunne færdes sikkert og effektivt i surfski på fladt vand i beskyttede områder i sommerhalvåret. Der lægges vægt på at gøre dig tryg ved surfskien, pagajen og vandet, og på at skabe et behageligt læringsmiljø. Kurset følger Dansk Kano og Kajak Forbunds (DKF) standard for frigivelse (IPP 2). Det kræver ingen forudsætninger at deltage, dog er det et krav, at du kan svømme og er klar på aktive og våde timer på vandet.

> Undervisningen afvikles som privatundervisning med 1-2 deltagere.
> Undervisningen løber over 4 sessioner á 2 timer. De fleste klarer kurset på den tid, men der er ikke garanti for, at du efter de 4 sessioner består IPP 2 niveauet. Hvis man ikke består IPP 2 efter de 4 undervisningsgange, er det muligt at tilkøbe yderligere privatundervisning.
> Du kan naturligvis låne alt nødvendigt udstyr.

Inden du booker, skal du kontakte os og aftale tid og sted for undervisningen på tlf. 20330033 eller kontakt@sneogvand.dk. Undervisningen foregår som udgangspunkt på hverdage mellem kl. 7.00 og 21.00.

OBS. Hvis du består kurset og ønsker et kursuscertifikat og registrering hos DKF, skal du efterfølgende påregne 250 kr. i omkostninger til registrering og certifikat, som sendes direkte hjem til dig fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

Følgende kajakudstyr stilles til rådighed:
– Surfski
– Pagaj
– Svømmevest
– Evt. våddragt
– Rojakke
(Hvis du selv har ovenstående, er du naturligvis velkommen til at medbringe det)

Du skal selv medbringe:
– Madpakke og drikkedunk
– Tætsiddende udendørs træningstøj, der passer til årstiden (ikke bomuld!)
– Godt med skiftetøj
– Neoprensko/badesko/sandaler
– Håndklæde
– Kasket/solskygge
– Solbriller (m. brillesnor)
– Solcreme

Læs mere om Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsesstandard for surfski her.

Book her

IPP 1+2 KAJAK (SURFSKI): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

Samlet i alt

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping