2.595,00 kr.

IPP 3 HAVKAJAK KURSUS

Målet med dette kursus er at tage din havkajakroning et skridt videre og komme på ture langs eksponerede kyststrækninger med skibstrafik, bølger på op til 1 meter, mindre brænding og vind op til 8 m/s. Vi arbejder med en god blanding af teoretiske og praktiske øvelser. Du kommer igennem en række roteknikker, lærer om risikovurdering, navigation, kort/søkort, teknik i bølger, redninger og bugsering i forholdene.

Praktisk info

At komme ud på åbent hav, ro i bølger og mindre brænding er en stor oplevelse. For rigtig mange er IPP 3 kurset en øjenåbner, hvor det for alvor går op for dem, hvor meget man faktisk kan i en havkajak. At komme ud i bølger og eksponeret farvand kan også være forbundet med spænding og lidt nervøsitet. Dette tager vi meget seriøst og arbejder meget at bygge sværhedsgraden op langsomt i forbindelse med kurserne, så de fleste IPP 2’ere med ca. 1 sæsons erfaring kan være med.

Efter kurset har du mulighed for at melde dig til IPP 3 havkajak prøve, hvor dine færdigheder testes.

Et alternativ til dette kursus er, at du melder dig ind i vores kajakklub, Klub Sne & Vand, hvor du får samme træning fordelt over længere tid, og samtidig adgang til udstyr ved Esrum Sø, Espergærde og Hundested, fællesroninger, ture i DK og udlandet, rabataftaler m.m.

På dette kursus skal du som udgangspunkt selv sørge for at medbringe alt udstyr. Se IPP 3 standarden for information om krav til udstyr eller ring til os på 20330033. Kontakt os, hvis du ikke har eget udstyr og gerne vil være med alligevel.

Som udgangspunkt afholdes kurserne ved i Hundested eller Greve.

IPP 3 kurser kræver forhold med 5-8 m/s vind og bølger, hvorfor du skal være klar på, at kursusstedet kan blive flyttet. Præcis lokalitet koordineres med deltagerne dagen inden kursusstart.

På forespørgsel opretter vi gerne kurser på andre steder og tidspunkter for grupper på minimum 6 personer.

Standarden
Læs mere om indholdet her: IPP 3 standarden

Book her

IPP 3 HAVKAJAK KURSUS

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping