4.495,00 kr.

DKF INSTRUKTØR 1 SUP (4 DAGES FORLØB)

Dette SUP instruktørforløb er for dig, der gerne vil i gang som SUP instruktør og stå for aktiviteter i meget beskyttede forhold.

Praktisk info

På dette forløb opnår du både IPP 2 i SUP og IPP Instruktør 1 i SUP. Instruktør 1 niveauet i SUP er indgangsniveauet til Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem.

På forløbet bliver du præsenteret for en række simple og praksisnære redskaber til undervisning i SUP. Vi fylder din værkstøjskasse med praktiske øvelser og lege, samt reflektioner over, hvad disse kan bidrage med i relation til udvikling af SUP færdigheder og viden. Nogle tager dette forløb uden at have intentioner om at arbejde som SUP instruktør, men udelukkende for at udvikle egen SUP teknik og sikkerhedsfærdigheder. Og dette med god grund, da du roligt kan forvente en stejl læringskurve ift. dine egne færdigheder.

På forløbet får du redskaber til planlægning af SUP aktivitet/ture i meget beskyttede forhold. Her er fokus på de sikkerhedsrisici, der er forbundet med SUP aktiviteter i beskyttede forhold og strategier til at håndtere disse. Underafkøling/hypotermi, fokus på vind og vejrs betydning for sikkerheden, gruppeledelse m.m.

Forløbet inkluderer en prøve, der afvikles som løbende evaluering. Ved kursets afslutning får hver deltager besked, om vedkommende har bestået kurset. Ved bestået kursus har du mulighed for at tilkøbe et IPP 2 og Instruktør 1 SUP certifikat/registrering.

Kursusforløbet oprettes på forespørgsel for grupper på minimum 4 personer. Ring gerne hvis du har spørgsmål. Tlf. 2033 0033

Det er en fordel at have eget udstyr som instruktør, så du kender det, og ved hvordan det fungerer. Hvis du ikke har eget board og/eller paddel, eller ikke har mulighed for at transportere det, kan du kontakte os inden forløbet for at høre nærmere om mulighederne for at låne af os. Sikkerhedsudstyr, førstehjælpsgrej og beklædning bør du selv have.

Kurserne afholdes som udgangspunkt ved en af følgende lokationer:

ESRUM SØ
Skipperalle 6
3480 Fredensborg
Kørselsvejledning: Klik her

GREVE MARINA
Greve Marina Hejren 2
2670 Greve
Kørselsvejledning: Klik her

Du kan læse mere om DKF´s SUP-instruktør standard her.

Book her

DKF INSTRUKTØR 1 SUP (4 DAGES FORLØB)

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping