Vandreture & fællesskab

Kom på dagsture i fjeldet med danske guider

Vandreture & fællesskab

Kom på dagsture i fjeldet med danske guider

icon-snow-thin01

Vandreture i norden

Sne & Vands vandreture i norden er for dig/jer, der sætter pris på godt selskab, guidede ture og hyggelige/sjove aktiviteter og derfor gerne vil rejse som del af en gruppe. På gruppeturerne er aktivitetsprogram med guidede ture og andre aktiviteter på fjeldet inkluderet i prisen. De fleste af vores vandreferier er målrettet enten børnefamilier og evt. bedsteforældre eller voksne, der rejser uden børn, mens enkelte ture er for både voksne og børnefamilier.

Vi har vandreture både sommer, efterår og vinter. Sommer og efterår er klassisk vandring i vandrestøvler på fjeldet, mens vi om vinteren går vi ud i terrænet på snesko.Snesko giver en unik mulighed for opleve vinterfjeldet på en ny måde og komme steder som er vanskelige på ski. Vintervandring med snesko er samtidig en rigtig god mulighed for at opleve fjeldet om vinteren for dig, der ikke kan stå på ski eller føler dig usikker på ski.

Se mere om niveau og sværhedsgrad under de enkelte ture og ring gerne til os på 20330033 for mere information.

 • Product image

  Vandreferie i Høvringen, Norge, sensommer 2024

  Vandreferie for livsnydere i Norge. Vi har fast base på et dejligt lille hotel med et rigtig godt køkken. Dejlig mad, smuk natur og hyggeligt selskab er omdrejningspunkterne for denne tur, hvor vi går dagsture i området ved Rondane Nationalpark i Norge.

  Priser fra 9.700,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Vintervandring med snesko, Brekkeseter uge 10 2025

  Kom med ud i vinterfjeldet, når vi skal vintervandre på snesko. I godt selskab med andre glade vandrere får du en aktiv ferie med guidede ture, storslåede udsigter og dejlig mad på et hyggeligt lille norsk hotel. Vi spænder sneskoene på vinterstøvlerne og begiver os op på fjeldet, over åbne vidder og rundt i hyggelige skovområder. Uanset om du er ny som rejsende i sneen eller om du tidligere har løbet på ski, så er vi sikre på, at du vil blive begejstret over at opleve, hvordan man med sneskoene på nemt kan træde sine helt egne spor i landskabet og komme steder hen, som det ellers ville være umuligt at nå. Og har du tidligere gået med snesko, så kan du glæde dig til at udforske og opleve området omkring Høvringen, der ligger smukt på grænsen til Rondane Nationalpark.

  Voksne fra 9.300,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping