Bliv frigivet i turkajak

Turkajakken giver fart, lethed og er nem at flytte rundt på

Bliv frigivet i turkajak

Turkajakken giver fart, lethed og er nem at flytte rundt på

icon-water-thin01

Kom godt i gang med turkajak

Sne & Vand tilbyder individuelle frigivelsesforløb (privatundervisning) i turkajak, hvor du kan opnå det anerkendte IPP 2 niveau, der kan bruges som adgangsbillet til de fleste kajakklubber i Danmark. Vi tilbyder både undervisning for dig, der aldrig har siddet i en kajak før og derfor skal have det hele fra "bunden" og for dig som allerede er frigivet i en anden kajaktype og derfor blot skal have overført teknikken fra en bådtype til en anden.

I fællesskab planlægger vi dit kursusforløb, så det passer ind i din hverdag og til dine behov. Vores erfaring er, at man ved individuelle forløb opnår rigtig gode resultater på relativt kort tid, fordi der er 100% fokus på dig, dine behov og ønsker. Sne & Vand har mange års erfaring med uddannelse af kajakroere indenfor forskellige kano- og kajaksporten og vi sætter en ære i at skabe gode rammer for din udvikling og læring.

Turkajakken er sammen med havkajakken den mest almindelige kajaktype i Danmark. Rigtig mange kajakklubber benytter sig af dem. Turkajakker findes i mange forskellige varianter, fra smalle og hurtige, til mere brede og begyndervenlige. Alt efter type og model bruges en turkajak i hverdagen til korte, hurtige motionsture eller til dagture i moderat tempo. En turkajak har en slank forende og en lidt bredere bagende, samt en flad bund omkring midten, hvilket giver stabilitet. Turkajakken vejer ofte mindre end en havkajak, og er derfor nemmere at håndtere alene, når den skal ned til vandet eller op og ned fra bilen. Turkajakken er derfor oplagte valg, hvis du ønsker en båd, der er velegnet til træning, er let at ro, bære og håndtere.

Hvilket turkajakkursus skal jeg vælge?

IPP 1+2 Kajak (turkajak) Hvis du ikke har roet kajak før, skal du vælge vores IPP 2 kursus i turkajak. Turkajak privatundervisning Hvis du allerede har IPP 2 i anden kajakdisciplin, så skal du booke privatundervisning. (Kontakt os på tlf. 2033 0033 for afklaring af omfang og tidspunkter)

 • Turkajak kursus

  IPP 1+2 KAJAK (TURKAJAK): ESRUM SØ ELLER GREVE MARINA (PRIVATUNDERVISNING)

  På dette eksklusive turkajakkursus for begyndere, der afholdes som privatundervisning, undervises du i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder på fladt vand. Formen med privatundervisning gør, at der er fuld fokus på dine forudsætninger, ønsker og behov. Samtidig kan vi lægge undervisningen på tidspunkter, der passer i din kalender.

 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning (kajak, Kano, SUP, Rulleski)

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender.

  Privatundervisning laves for 1-2 personer.  Ved større grupper, kontakt os for tilbud.

  Prisen for én person i 2 timer er 1.200 kr. inkl. lån af udstyr
  Prisen for to personer i 2 timer er 1.800 kr. inkl. lån af udstyr

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP2 – turkajak

  Efter gennemført/bestået IPP 2 kursus kan du her købe et IPP 2 turkajak-certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 250,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping