Få styr på dit SUPboard 

Vi hjælper dig med alt det basale teknik så du kommer godt op på boardet

Få styr på SUPboardet

Vi hjælper dig med alt det basale teknik så du kommer godt op på boardet

icon-water-thin01

Kom godt i gang med SUPboard

Sne og Vand har mange års erfaring med at afholde kurser i SUPboard - eller stand up paddling. Vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem (IPP) og sætter en ære i at skabe gode rammer for din udvikling og læring.

De fleste af vores kursister kommer med et ønske om at få en grundlæggende indføring i padleteknik og sikkerhedsprocedurer. Vi har alt fra skolelærere, pædagoger, eventmedarbejdere, klubinstruktører til rejseguider m.v., der har brug for SUP instruktørcertificeringer til deres arbejde med forskellige målgrupper og i forskellige forhold.

Uanset baggrunden for dit/jeres ønske om læring og udvikling, kan du forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til fremtidige SUP-ture og instruktørarbejde, når du er på kursus hos os.

Når du tager din SUPboard instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores events og kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større.

Intro til SUP - 3 timer For dig der gerne vil teste, om kanopadling er noget for dig. Du præsenteres for de mest nødvendige tekniske færdigheder, sikkerhedsprocedurer og kommer på en tur i meget beskyttede forhold.

SUP for familier - 3 timer Hyggelige timer på vandet for hele familien, hvor fokus er på SUP teknik, sikkerhed, leg og hygge med andre familier.

Medlemsskab af Klub Sne & Vand Efter et veloverstået 3-timers introkursus kan du melde dig ind i vores klub. Her kan du blive en del af et fællesskab med adgang til udstyr, fællesture m.m.

Instruktør 1 SUP (inkl. IPP 2) - 4 dage For dig der ønsker at undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand. Deltagerforudsætninger: 1. hjælp m.m.

Privatundervisning For dig/jer der gerne vil have 100% fokus på dine ønsker og individuelle behov ift tidspunkter, form og indhold. Kontakt os for en snak om, hvordan vi skaber den optimale ramme for din/jeres læring.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping