Rulleskikurser for begyndere og øvede

Kom sikkert og effektivt fra start 

Rulleski-mobil

Rulleski-mobil

icon-water-thin01

Rulleski

Sne og Vand tilbyder rulleskikurser for begyndere og individuel undervisning af øvede rulleskiløbere, der ønsker at optimere teknikken. Vi laver kurser for familier samt arrangementer for skoler, institutioner og firmaer.

Rulleskiløb er på mange måder en ideel motions- og træningsform. Hele kroppen kommer på arbejde og trænes, hvorfor man ofte ser rulleski- og langrendsløbere toppe lister over idrætsudøvere med bedst kondition. Rulleski dyrkes på mange forskellige måder. Nogle gør det for at træne til Vasaloppet og andre gør det for den daglige motion, den friske luft eller for at blive klar til skiferien.

Ligegyldigt hvorfor man ruller, er god rulleskiteknik afgørende for en god oplevelse, præstation, forebyggelse af skader og ikke mindst sikkerheden. Se vores aktuelle tilbud nedenfor, eller kontakt os på tlf. 2033 0033 for skræddersyede arrangementer og træningsforløb.

 • Product image

  Rulleskikursus for begyndere

  På dette rulleskikursus arbejder vi med grundlæggende rulleskiteknik. Vi arbejder med balance og lærer at bremse og dreje. Vi tager os god tid til at hjælpe dig med at opbygge tryghed på rulleskiene, så du får et sikkert fundament for din videre rulleskitræning. Vi gennemgår udstyret, så du ved hvad du skal kigge efter, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at købe dine egne rulleski. Som afslutning tager vi en kort rulleskitur i området og øver de teknikker, som vi har arbejdet med i løbet af kurset.

  Efter kurset anbefaler vi, at du hurtigt kommer ud og får rullet nogle ture, så du fastholder din stejle læringskurve. Efter lidt tid på egen hånd anbefaler vi, at du kontakter os og aftaler tid til privatundervisning, så du kan få finpudset og optimeret teknikken yderligere. Vi ser frem til at hjælpe dig godt i gang med en fantastisk tur- og motionsform!

 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning (kajak, Kano, SUP, Rulleski)

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender.

  Privatundervisning laves for 1-2 personer.  Ved større grupper, kontakt os for tilbud.

  Prisen for én person i 2 timer er 1.200 kr. inkl. lån af udstyr
  Prisen for to personer i 2 timer er 1.800 kr. inkl. lån af udstyr

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping