Kanokurser og instruktøruddannelse

Få styr på teknik, sikkerhed, turledelse og undervisning

Teknik & kanoglæde 

Få endnu mere ud af din kanotur med de rigtige fif og lidt inspiration

icon-water-thin01

Kanoundervisning i Nordsjælland

Sne og Vand har mange års erfaring med uddannelse af kanopadlere og kanoinstruktører. Vi er certificeret udbyder af Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem (IPP). Vores kursister kommer med mange forskellige baggrunde. Vi har familier, der gerne vil have tips og tricks til teknik, sikkerhed og friluftsliv med børn. Vi har skolelærere, pædagoger, eventmedarbejdere, klubinstruktører, rejseguider m.v. der har brug for instruktørcertificeringer til deres arbejde med forskellige målgrupper og i forskellige forhold.

Uanset baggrunden for dit/jeres ønske om læring og udvikling, kan du forvente en stejl læringskurve og en stor dosis inspiration til fremtidige kanoture og/eller dit instruktørarbejde, når du er på kursus hos os.

Når du tager din instruktøruddannelse hos os, får du mulighed for at afprøve dine nyerhvervede instruktørfærdigheder ved at være "føl" på vores events og kurser sammen med erfarne instruktører. Vores erfaring er, at vekselvirkningen mellem teoretiske indspark og undervisningserfaring gør udbyttet af en instruktøruddannelse langt større.

Intro til kanopadling - 4 timer For dig der gerne vil teste, om kanopadling er noget for dig. Du præsenteres for de mest nødvendige tekniske færdigheder, sikkerhedsprocedurer og kommer på en tur i meget beskyttede forhold.

Kano for familier - 6 timer En hyggelig dag på vandet for hele familien, hvor fokus er på teknik, sikkerhed, leg og hygge med andre familier.

Instruktør 1 kano (inkl. IPP 2) - 4 dage For dig der ønsker at undervise på IPP 1 niveauet og lave aktiviteter i meget beskyttet farvand. Deltagerforudsætninger: 1. hjælp m.m.

Instruktør 2 kano (inkl. IPP 3) - 6 dage For dig der ønsker at undervise på IPP 2 niveauet og arrangere ture i mere krævende forhold med strøm, vind og bølger. Deltagerforudsætninger: Instruktør 1 hav,1. hjælp m.m.

Privatundervisning For dig der gerne vil have 100% fokus på dine ønsker og individuelle behov ift tidspunkter, form og indhold. Kontakt os for en snak om hvordan vi skaber den optimale ramme for din læring.

 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  INTROKURSUS KANO (3 TIMER)

  Dette er havkajakkurset for dig, der gerne vil finde ud af, om kano er noget for dig og samtidig have et par sjove og hyggelige timer på vandet i selskab med behagelige og dygtige instruktører. Du introduceres til grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder, og der lægges vægt på at skabe et trygt og behageligt læringsmiljø i smukke omgivelser på Esrum Sø

 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  DKF Instruktør 1 – Kano (forløb inkl. IPP2)

  Dette forløb inkluderer 4 dages undervisning, som er placeret over 2 weekender med god tid til at øve mellem samlingerne. Instruktør 1 niveauet i kano er indgangsniveauet til Dansk Kano og Kajak Forbunds uddannelsessystem. På dette forløb opnår du både IPP 2 i kano og IPP Instruktør 1 i kano – og hvis du ønsker det, kan du også få Kanosamrådets instruktørniveau 2.

 • Privatundervisning kajak, sup kano

  Privatundervisning (kajak, Kano, SUP, Rulleski)

  Ved privatundervisning er der er 100% fokus på dig og dine ønsker og behov, og vi lægger det på tidspunkter, der passer i din kalender.

  Privatundervisning laves for 1-2 personer.  Ved større grupper, kontakt os for tilbud.

  Prisen for én person i 2 timer er 1.200 kr. inkl. lån af udstyr
  Prisen for to personer i 2 timer er 1.800 kr. inkl. lån af udstyr

  OBS. Inden du booker her på siden, skal du kontakte os og aftale tidspunkt for undervisning på tlf. 2033 0033 eller på kontakt@sneogvand.dk

  2 timer fra 1.200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Udlejning : SUPboard, kano og kajak - Esrum Sø

  DKF Instruktør 2 – Kano (forløb inkl. IPP3 KANO)

  Dette instruktøruddannelsesforløb er for dig, der gerne vil videreudvikle dig som kanoinstruktør og kanopadler (du har allerede DKF Instruktør 1 eller kanosamrådets instruktør 2 niveau). Du bliver en del af et forløb og træningsfællesskab, der giver de bedste udniklingsmuligheder.

 • Product image

  Certifikat IPP2 – kano

  Efter gennemført/bestået IPP 2 kursus kan du her købe et IPP 2 kanocertifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 250,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat IPP3 – kano

  Efter gennemført/bestået IPP 3 kursus kan du her købe et IPP 3 kanocertifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er gennemført.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 1 – kano

  Efter gennemført/bestået Instruktør 1 kanokursus kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som kurset er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Certifikat Instruktør 2 – kano

  Efter bestået Instruktør 2 kano prøve kan du her købe et certifikat. Certifikatet skal bestilles i samme kalenderår, som prøven er bestået.

  Bestil dit certifikat her 200,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping