Kajakferie med sol & skøn mad

Kajakeventyr i krystalklart vand

Kajakferie med sol & skøn mad

Kajakeventyr i krystalklart vand

icon-water-thin01

Tag med på kajakferie

Sne & Vands kajakrejser er for dig, der sætter pris på fællesskab, frihed og store naturoplevelser. Vores ture er for dig, der som minimum har IPP 2 (eller tilsvarende færdigheder) i kajak/havkajak. På vores kajakrejser er der guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad og mulighed for lidt tips og tricks til din teknik af vores guider/instruktører.

Kajakferien inkluderer ophold på hyggelige hoteller. Det er ferie med kajak på den nemme og bekvemme måde, hvor maden bliver serveret og opvasken klaret, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at opleve og hygge dig med de andre gæster. På nogle af vores kajakture - fx dem med overnatning i telt - er deltagerne en del af de daglige gøremål som for eksempel madlavning, opvask og afrydning.

Det er vigtigt for os, at der på vores ture er mulighed for at nyde fællesskabet og det gode selskab samtidig med, at der er plads til at være sig selv. Alle de planlagte aktiviteter er tilbud, og det er helt op til deltagerne, hvor mange af aktiviteterne, man ønsker at deltage i. Inden du bestiller din kajakferie, er du meget velkommen til at ringe til os for vejledning om, hvilken af vores ture, der passer bedst til dig og dine forventninger til en god ferie. Vi er klar på tlf. 2033 0033.

  • Kajakrejser til Sardinien med Sne og Vand

    Kajakrejse til Sardinien 5-11. oktober 2024

    På denne kajakrejse til Sardinien kommer du til at opleve smukke strande, klipper, dyreliv, god mad, dejlig kaffe og varmt havvand i starten af oktober. Alt sammen i godt selskab med andre danske kajakroere. Med på denne rejse er en erfaren dansk rejseleder og instruktør, så ud over ture i et fantastisk farvand og godt selskab har du også mulighed for at få tips & tricks til din roteknik m.m. Vi har base i den lille og hyggelige havne- og badeby Cala Gonone, hvor  vi bor på et dejligt hotel lige ud til vandet. Her er morgenmad og aftensmad inkluderet alle dage (bortset fra én aften).

    Cala Gonone ligger på Sardiniens østkyst i bugten Golfo di Orosei, der byder på en perlerække af smukke strande, som er målet for vores kajakture i løbet af ugen. De fleste strande ligger, så man kun kan komme til dem fra havsiden – enkelte kan man vandre til. En enkelt dag skifter vi havvandet ud med en tur på en sø i de nærliggende bjerge. Denne dag bliver vi i bjergene om aftenen og nyder en dejlig middag på en lokal agriturismo, hvorfra der er den skønneste udsigt over sø og bjerge.

    Voksne fra 11.500,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping