Fjeldski, fællesskab & eventyr

Kom med ud af sporet og oplev fjeldet

Fjeldski, fællesskab & eventyr

Kom med ud af sporet og oplev fjeldet

icon-snow-thin01

Fjeldski for voksne

Sne & Vands ture på fjeldski er for dig der drømmer om at udforske fjeldet og vinterlandskabet udenfor løjperne og træde dine egne spor. Fællesskab, skiinstruktion og guidede ture af forskellig længde og sværhedsgrad er en del af konceptet, så hvis du har grundlæggende skifærdigheder og lyst til eventyr, så skal du helt sikkert overveje at vælge en af vores fjeldskiture.

På vores ture er der god mulighed for at nyde godt af fællesskabet og det gode selskab samtidig med, at der er plads til at være sig selv. Alle de aktiviteter er tilbud, og det er helt op til deltagerne, hvor mange af aktiviteterne, man ønsker at deltage i. Vi hjælper også gerne med alternative turforslag, hvis dagens planlagte aktiviteter ikke passer til humøret eller dagsformen.

De fleste af vores ture inkluderer fuld pension og ophold på hyggelige hoteller. På nogle ture er deltagerne en del af de daglige gøremål som for eksempel madlavning, opvask og afrydning. Dette er med til at øge fællesskabsfølelsen og interaktionen mellem turdeltagerne. På vores fjeldskiture med overnatning i telt og vores hytte-til-hytte ture er fællesskabet om alt det praktiske naturligt integreret i turen.

Fjeldskiene er bredere end almindelig langrendsski, hvilket giver bedre bæreevne i den løse sne. Samtidig er de udstyret med stålkanter, som gør, at man står godt fast, når sneen er hård og iset. Fjeldskistøvlerne er højere og stivere, hvilket øger stabiliteten og giver god balance.

 • Product image

  Fjeldski og vinterfriluftsliv, uge 6 2025 på Rondeheim

  På denne hyggelige fællestur får du vinterfjeld for alle pengene. Og du er velkommen uanset, om du er ny i sneen eller en rutineret skiløber. Vi skal ud og træde vores egne spor på fjeldski og snesko, øve navigation med kort og kompas, grave nødly eller snehuler og hygge med bål i sneen.  Der er flere instruktører med på turen, og de sørger for et varieret aktivitetstilbud i løbet af ugen. Vi bor i storhytter, og deltagerne står i fællesskab for tilberedning af måltiderne og den løbende oprydning. Hvis en aktiv ferie med fællesskab, fysisk udfoldelse og store naturoplevelser er noget for dig, så læs videre nedenfor.

  Voksne fra 5.800,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Fjeldski ved Jotunheimen – Bygdin uge 12 2025

  På denne tur bevæger vi os rundt i et af de mest betagende vinterlandskaber, som Norge kan byde på. Vi spænder fjeldskiene på og går på opdagelse uden for de præparerede løjper i det smukke område ved Bygdin, der ligger ved Jotunheimen Nationalpark. Udgangspunktet for turen er Bygdin Høifieldshotel, der ligger i helt spektakulære opgivelser ca. 10 km. nordvest for Beitostølen. Bygdin ligger bogstaveligt talt for enden af vejen, da vejen videre over fjeldet først ryddes for sne omkring påske.

  Priser fra 8.650,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Med fjeldski og pulk i Norge

  Skiekspedition (kort) – 3 nætter på hotel / 3 nætter i telt (Rondane)

  På disse fjeldskiture med telt og pulk, når vi helt ud i den hvide vildmark til eventyr og storslået natur. Det er skiferie med kant for dig, der sætter pris på fællesskab, har gå-på-mod hang til eventyr. Ruterne varierer fra uge til uge og år til år, så man kan sagtens deltage flere gange på disse ture og få nye oplevelser, relationer og erfaringer med hjem hver gang.

  Turene begynder og slutter som udgangspunkt på Høvringen, der ligger lige ved Rondane Nationalpark. Ruten ligger ikke på forhånd fast, da vi tager højde for vind, vejr og sneforhold i planlægningen for at skabe den bedst mulige turoplevelse under de givne omstændigheder.

  Turene er både for dig, der aldrig har prøvet det før, men også for dig med erfaring. I starten af alle vores ture bruger vi én dag på test af udstyr, turplanlægning, pakning og træning af skiteknik efter behov. Efter to nætter på dejligt hotel med et godt køkken, pakker vi vores udstyr i pulkene og tager på tur i fire dage med tre overnatninger i telt i varierende landskaber med skov og højfjeld.

  Pris pr. person 9.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Product image

  Skiekspedition (lang) – 2 nætter på hotel / 6 nætter i telt (Trollløjpen)

  Pris pr. person 12.350,00 kr. image/svg+xml Læs mere
 • Skiture for familier med Sne og Vand - Langrendsferier

  Leje af ski/snesko

  Som deltager på Sne & Vands ture, kan du leje langrendsski, fjeldski, snesko og pulke til småbørn. Lejeperioden følger som udgangspunkt de tidspunkter, som vores ture varer. Typisk står skiene klar om eftermiddagen på ankomstdagen (lørdag), og de skal afleveres sidst på eftermiddagen dagen inden afrejse (fredag). Kontakt os, hvis du/I har brug for en anden lejeperiode.

  Hvor kan skiene lejes?
  Langrendsski og pulke kan lejes i Høvringen, Gålå og Kvamsfjeldet/Rondablikk.
  Fjeldski kan lejes i Høvringen, ved Kvamsfjeldet/Rondablikk og ifm. vores tur til Bygdin.
  Snesko kan lejes i Høvringen og ved Kvamsfjeldet/Rondablikk.

  Ved bestilling skal du angive navn, højde og skostørrelse på alle, du lejer udstyr til. Hvis du både lejer langrendsski og fjeldski, bedes du angive, hvem der skal have hvilken slags ski.

  Bestil ski/snesko her 0,00 kr. image/svg+xml Læs mere

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping