Historien om Sne & Vand

Om glæden ved vandsport, langrend og friluftsliv

Kom godt i gang med havkajak

Oplev frihed, afslapning, teknik og leg på vandet

Om Sne & Vand

Kontakt os 

Henvendelser vedr. kurser, udlejning og arrangementer: 
Telefon: 4033 0074
E-mail: booking@sneogvand.dk

Henvendelser vedr. rejser og andet: 
Telefon: 2033 0033
E-mail: kontakt@sneogvand.dk

Vi er en lille virksomhed, der drømmer stort, og som over de seneste 10 år har leveret rejser, oplevelser, undervisning og fællesskab til mange tusinde danske voksne og børn.

Vores virksomhed er familieejet og -drevet og rummer både et rejsebureau og en kursusvirksomhed. Den udspringer af en livslang interesse for og erfaring med idræt, friluftsliv, rejser og uddannelse – og ikke mindst en stor lyst til at dele vores glæde med dig, din familie, dine venner og kollegaer.

Vores vintersæson

Om vinteren tilbyder vi langrendsrejser og skiferier i Norge med aktivitetsprogram for både børnefamilier, voksne og virksomheder. Vi tilbyder skiekspeditioner med telt og pulk, hytte-til-hytte ture, ture med fjeldski og vintervandring med snesko. Hvis I ikke kan vente til vinter, så tilbyder vi også rulleskikurser og -træning i Danmark, samt vandreture i de norske fjelde.

Vores sommersæson

Om sommeren tilbyder vi kano-, havkajak- og SUP-aktiviteter på Esrum Sø, i Espergærde, Hundested og Greve. Vi laver kano- og kajakkurser på alle niveauer, Instruktøruddannelse og firmaarrangementer.

Sne & Vand drives af Tine & Rune Dahl Mortensen samt en lang række kompetente og søde instruktører og guider, som sætter en ære i at skabe gode rammer for din ferie, dit kursus, dine oplevelser og fællesskabet med de andre deltagere.

Rune og Tine - Sne og Vand

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping